VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG

Här kommer jag att skriva om mitt liv och mina djur(både de på jorden och de som är i himlen). Berätta om allt som händer...lite varje dag...som en liten dagbok.

torsdag 18 februari 2010

skola-sedan hemmåt

Jaaa, idag gick jag till skolan. Men sedan när musiken var slut fick jag gå hem pga. huvudvärk, varm och illamående. jaa, så jag har varit hemma idag!! tänk vad gud kan hitta på ibland.... hehe. ses!!

4 kommentarer:

  1. jaa, det gur ju inte alltid som man har tänkt sig alla dar!!

    SvaraRadera
  2. Men 4 kokta korvar gick ned när du kom hem.........du kanske bara var hungrig/Mamma

    SvaraRadera
  3. Eller också är det baconsnuvan...den får du se till att bli av med innan du kommer hem till mig! Vi har inte tid att vara sjuka när vi ska åka skidor.../E

    SvaraRadera
  4. Hej Du, sjukling! Sitter på jobbet o bara väntar på att det ska bli morgon, så att jag kan åka till stallet. Ska rida kurs för Anna på söndag, så jag hoppas att det snart slutar snöa, annars kommer det att bli tungt som attan på ridbanan. Undrar vad jag ska göra om det snöar så mycket, att Anna inte kan ta sig till Hemfosa, hon har ju flyttat ner till Skåne, den tokan.
    Min dator hemma är död, o jag ska va ledig ett tag nu, så vi får se när jag kan titta in igen. Ha ett jättebra sportlov hos Skidtoken.
    POK/Yvonne

    SvaraRadera